Covorașe antiderapante

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre

Covor din cauciuc antiderapant – elementul care îți oferă siguranță în locurile alunecoase

Concepute cu suprafețe specializate pentru a oferi aderență și stabilitate, aceste protecții de uz casnic se dovedesc a fi foarte utile. Sunt create special pentru a proteja împotriva alunecării, împiedicării și a căderilor. Aceste accidente se pot întâmpla în diverse scenarii: într-o bucătărie în care s-a vărsat apă pe podea, până la un cadru industrial cu podele alunecoase. Textura unică a acestor produse, cel mai frecvent confecționate din cauciuc, creează aderență între încălțăminte și suprafață.

Pentru un plus de confort, dar și pentru a-ți putea desfășura activitățile casnice de zi cu zi, ai posibilitatea de a selecta și un covoraș din spumă cu memorie, potrivit pentru multiple suprafețe.

 

Cauciuc antiderapant – material special creat pentru ca produsele să fie sigure și ușor de folosit

Când vine vorba despre propria locuință, poți opta pentru role de cauciuc antiderapant pe care să le așezi în baie, bucătărie și la intrare. Băile sunt cunoscute pentru suprafețele umede, iar prin montarea unor benzi antialunecare și antiderapare, vor deveni mult mai sigure. Plasând covoare din cauciuc antiderapante, vei reduce semnificativ riscul de alunecare în timpul gătitului în bucătărie. Totodată, în zonele industriale, precum fabricile, depozitele și spațiile de vânzare cu amănuntul, acestea previn multe accidente de muncă.

Nu în ultimul rând, persoanele în vârstă și copiii mici sunt predispuși la căderi din cauza echilibrului și coordonării reduse. Covorașele antiderapante din cauciuc, dar și protecțiile pentru clanța ușii pot fi plasate strategic lângă scări, holuri și zone de joacă. În cazul vârstnicilor, acestea oferă un plus de stabilitate, permițându-le să se deplaseze cu încredere prin casă. În grădinițe, covoarele din cauciuc antiderapante contribuie la un mediu mai sigur în care copiii se pot juca fără a le fi teamă de alunecare.

Carboysafety.ro este locul în care găsești o gamă variată de produse menite să îți ofere confortul de care ai nevoie. Așadar, alege piciorușe antivibrații, covorașe antiderapante din cauciuc, precum și alte articole de pe site-ul nostru, care sunt obținute din materiale calitative și rezistente.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!