Vizieră Protecție

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Viziera protectie pentru adulti

Acoperitoare faciala pentru adulti

Viziere de protectie de la Car-Boy!

 

Viziera – un mijloc de protecție eficient și comod pentru adulți

În prezent, articolele de sănătate și protecție sunt folosite în mai multe scopuri. Printre acestea se regăsește viziera de protecție transparentă, simplă, sub formă de scut pentru față, dar și cea de tip panou de protecție cu sau fără orificiu de deschidere. Fiecare dintre ele oferă un grad diferit de siguranță.

Totuși, pentru că viziera are o folosință limitată, masca de protecție pentru adulți rămâne una dintre cele mai sigure articole din această gamă pentru locurile aglomerate sau în caz de viroză și gripă, mai ales atunci când dorești să-i protejezi pe cei dragi.

 

Viziera de protecție – articol util, ce poate fi folosit și acasă, și la serviciu

Atât vizierele, ochelarii și panourile de protecție, cât și halatele de protecție, sunt produse ce pot fi folosite acasă, pentru diverse lucrări, dar și la serviciu de cei care lucrează în condiții speciale. Spre exemplu, pot fi folosite în laboratoare sau de cei care intră zilnic în contact cu numeroase persoane.

Realizate din materiale moi, confortabile și hipoalergenice, vizierele și panourile de protecție transparente sunt două dintre cele mai căutate produse din domeniul securității în muncă. În plus, sunt disponibile în diferite mărimi. Din aceeași gamă fac parte și măștile de protecție pentru copii, fiind foarte utile în sezoanele în care gripa și virozele cauzează diverse probleme de sănătate. Nu în ultimul rând, toate aceste articole pot fi folosite și în vacanțe, în zonele în care purtarea lor este recomandată sau chiar obligatorie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!