Sisteme De Siguranță Copii

Afiseaza: 1-24 din 53 produse

 Filtre

Sisteme de siguranță pentru copii - articole care scapă părinții de griji

Atunci când copiii tăi se află la o vârstă fragedă, siguranța și bunăstarea lor sunt prioritare pentru tine. Pe carboysafety.ro vei descoperi o gamă bogată de sisteme de siguranță pentru bebeluși, protecții pentru copii, accesorii pentru cărucioare și opritoare pentru sertare și uși, care înlătură riscurile accidentărilor.

Pentru a-l proteja pe cel mic, vei avea nevoie de niște sisteme de siguranță pentru copii de calitate. Poți monta o poartă de siguranță pentru scări, care îi îngrădește accesul la zone riscante. De asemenea, pe lângă un astfel de dispozitiv de siguranță pentru copii, mai există numeroase accesorii de protecție pentru colțuri, inclusiv bandă de protecție pentru muchii, care atenuează impactul cu părțile cele mai periculoase ale mobilei. În plus, pentru a stabiliza anumite piese de mobilier, poți apela la seturile de fixare anti-înclinare. Și în bucătărie ai nevoie de un grad ridicat de siguranță pentru cel mic, așa că nu ezita să instalezi un sistem de siguranță pentru copii, precum o protecție pentru plită și aragaz. Nu în ultimul rând, în fiecare încăpere ar trebui să fie instalate protecțiile de priză pentru copii, iar pentru a știi tot timpul ce face bebelușul tău, produsele de monitorizare pentru bebeluși pot fi de real ajutor.

 

Sistem de siguranță pentru copii - produse variate care elimină riscurile accidentărilor

Cei mici au nevoie de protecție nu doar în casă, ci și la plimbare. Pe site-ul nostru ai la dispoziție numeroase articole de siguranță auto pentru copii, precum veste reflectorizante, protecție antitranspirație pentru scaunul auto, parasolar auto, plasă de țânțari pentru scaunul auto, dar și suporturi pentru sticle și organizatoare auto. Astfel, fiecare ieșire va fi o plăcere atât pentru părinți, cât și pentru copii.

Așadar, selectează din gama bogată de accesorii de siguranță pentru copii produsele potrivite pentru nevoile prichindelului tău, dar și alte articole esențiale pentru acesta, disponibile în magazinul nostru!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!