Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Despre noi

 

COMPANIA NOASTRA

 

Car-Boy Kidland este o companie romaneasca aflata in colaborare cu Car-Boy Corporation Japonia, compania noastra fiind unicul importator in Europa a produselor de protectie, avertizare si siguranta.

 

 

 

MISIUNEA NOASTRA

 

Sa prevenim accidentarile prin constientizarea asupra pericolelor ce pot aparea acasa sau la lucru, prin oferirea unei game largi a produselor noastre de protectie, reducand astfel riscurile.

 

 

 

PASIUNEA NOASTRA

 

De a identifica posibilele situatii riscante sau periculoase si de a le combate cu solutii eficiente prin conceperea, inovarea si testarea produselor noastre de protectie, avertizare si siguranta.

 

PRODUSELE NOASTRE DE PROTECTIE, SIGURANTA SI AVERTIZARE

 

Oferta noastra cuprinde produse de siguranta, avertizare pentru copii, uz casnic, articole din carton pentru colorat, dar si produse de delimitare, avertizare si siguranta in industrie. La noi gasiti casute educative dintr-un material moale, casuta, masinuta, trenulet din carton pentru colorat, blocatoare pentru dulapuri, frigidere, ferestre, opritoare pentru usi, coltare protectoare de dimensiuni diferite si culori variate, articole reflectorizante, benzi anti alunecare pentru trepte, baie, carpete universale anti alunecare, benzi dublu-adezive si multe altele. Astfel, suntem prezenți prin produsele noastre de siguranță și protecție în mai multe ramuri și categorii de consumatori:

 

  • Protectia si siguranta copiilor: articole de protecție și siguranță pentru cei mici.
  • Protectii uz casnic: anti-alunecare, anti-derapare, anti-vibrații, apărătoare colțuri, apărătoare laturi, opritoare uși, diverse produse utile și eficiente în menținerea siguranței în orice familie.
  • Protectii industriale:produse de delimitare, avertizare și protecție în industrie.

 

 

 

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPRAutoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)
Copyright 2022 Protecții pentru copii, uz caznic și industriale - Car-Boy Kidland. Toate drepturile rezervate.