Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Siguranta auto copii

Accesorii scaun auto pentru copii - Mai multă protecție și siguranță în trafic pentru cei mici

Siguranța auto a copiilor în trafic este foarte importantă pentru părinții responsabili și iubitori, din acest motiv aceștia aleg diverse accesorii precum scoici auto pentru a-i transporta încă de la naștere. Studiile au demonstrat faptul că poziționarea corectă a copilului în scaunul auto reduce semnificativ riscul de rănire al acestuia. Pentru a oferi o protecție cât mai mare, magazinul Carboysafety.ro pune la dispoziție diferite accesorii de scaune auto pentru bebe tuturor mămicilor și tăticilor sau persoanelor (rude, prieteni, vecini, colegi de lucru) care vor să achiziționeze un cadou pentru cei mici.

În oferta magazinului nostru vei găsi și alte articole utile, cum ar fi protecții pentru copii, accesorii pentru cărucioare, sisteme de siguranță pentru copii, protecții pentru colțuri, sisteme de monitorizare pentru bebeluși și altele.

Accesorii de scaune auto pentru copii - Echipamente ideale pentru prevenirea accidentelor nedorite

Indiferent că este vorba despre transportarea celor mici la creșă, grădiniță, parcul de distracție, mall sau în vacanță, accesoriile de scaune auto pentru copii sunt de real ajutor, oferind protecția necesară împotriva accidentelor. Pe lângă aceste produse, magazinul nostru are în ofertă și scaune auto pentru diferite vârste și înălțătoare cu sau fără spătar, parasolare simple sau colorate, cu lipire prin ventuze, precum și protecție antitranspirație pentru scaun auto sau pentru cărucioare. De mare folos pentru șoferi sunt și oglinda retrovizoare, ce permite supravegherea copilului aflat în spate, și plasa pentru țânțari, compatibilă cu orice tip de scaun auto, ce oferă protecție și confort împotriva mușcăturilor dureroase.

De asemenea, în magazinul nostru există și organizatoare pentru scaunul de mașină, în culori simple sau însoțite de desene amuzante, care permit păstrarea în siguranță a lucrurilor copilului.

Sortează după:

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.