Termometre copii

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Termometre pentru copii si adulti de la Car-Boy

Termometre universale gasesti pe carboysafety.ro

Termometru cu infrarosu, marca japoneza - Unic importator in Europa

 

Termometru digital – un articol indispensabil când ai copii

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei presupune și achiziționarea unor produse de îngrijire și sănătate pentru copii, iar termometrul de copii pentru frunte este unul dintre accesoriile indispensabile pentru orice părinte. Acum, poți opta pentru modele performante de termometre digitale, non contact sau cu infraroșu, astfel încât la primul semn de neliniște, să știi ce ai de făcut. Acestea pot fi utilizate pentru a lua temperatura bebelușilor nou-născuți, dar și a copiilor mai mari, mult mai simplu și mai rapid.

Utilizarea unui termometru digital sau electronic, cu infraroșu, flexibil, este foarte ușoară și confortabilă, astfel că, tot ce trebuie să facă un părinte este să îl apropie de fruntea copilului pentru o măsurătoare precisă. Pe site-ul nostru, cu siguranță, există un termometru digital pentru nou născuți, la un preț atractiv, pe măsura așteptărilor fiecărui părinte.

 

Termometru – primul pas în îngrijirea unui copil

Termometrul de frunte este foarte util în depistarea febrei, contribuind astfel la îngrijirea corectă a celui mic. De la o simplă răceală care foarte fi tratată acasă sub îndrumarea pediatrului și până la semnele care te pot trimite direct la medic, acesta poate fi folositor și adulților, pentru ca mai apoi să ia măsuri de protecție corespunzătoare.

Pe lângă termometrele digitale non contact, în magazinul nostru online poți găsi și alte articole pentru îngrijirea celor mici, precum încălzitoarele de biberoane pentru copii, sterilizatoarele de înaltă calitate, care îți vor ușura semnificativ munca, dar și alte produse atât de necesare pentru bebeluși. Printre acestea, cele de dentiție pentru copii și termosurile și recipientele pentru mâncare sunt la mare căutare atunci când îți dorești mai mult timp de calitate petrecut alături de puiul tău.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!