Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Incalzitoare biberoane copii

Ce sunt incalzitoarele de biberoane?

Aceste dispozitive faciliteaza obtinerea rapida si uniforma a laptelui de temperatura dorita. Incalzitoarele sunt in general foarte usor de utilizat, rapide si de incredere. Trebuie doar sa adaugati apa in recipient si sa faceti setarile. Puneti flaconul, inchideti capacul si lasati sa actioneze./

Incalzeste laptele prin evaporarea rapida a apei si incalzeste laptele matern fara puncte fierbinti si fara a afecta compozitia laptelui.

Cand hraniti copilul cu biberonul (formula de lapte sau lapte matern stors cu pompa de san), trebuie sa acordati atentie modului in care incalziti laptele. Laptele matern este, in general, foarte sensibil la temperaturi mari si poate pierde foarte usor continutul de vitamina C.

Nu se recomanda incalzirea la cuptorul cu microunde, mai ales pentru ca se pot forma zone fierbinti ce pot cauza arsuri. In plus, se pierd nutrienti din cauza temperaturii mari.

Incalzirea laptelui pe aragaz determina un varf central al temperaturii care duce la distrugerea unor nutrienti. Temperaturile ridicate duc la pierderea de minerale, proprietati imunologice, vitamine si micro-nutrienti.

 

Sortează după:

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.