Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Masca Protectie Copii

Masca protectie pentru copii

Acoperitoare faciala pentru copii

Masti de protectie de la Car-Boy!

 

Măști pentru copii – echipamente de protecție pentru cei mai mici membri ai familiei

Există numeroase situații în care este nevoie de diverse articole de sănătate și protecție, iar măștile de copii se numără printre cele mai căutate. Locurile aglomerate, gripa și virozele de sezon sunt principalele cauze pentru care multe persoane încă aleg sa poarte echipamente cu ajutorul cărora să reducă riscurile de a se îmbolnăvi. În astfel de împrejurări, o mască de unică folosință pentru copii este indispensabilă.

La fel ca masca de protecție pentru adulți, și cea pentru copii este de unică folosință și, bineînțeles, foarte eficientă în ținerea la distanță a virusurilor, fiind prevăzută cu 3 straturi de filtre. Astfel, folosind o mască de protecție de copii, vei știi că cel mic este în siguranță atunci când se expune unui mediu favorabil infecțiilor din sfera aparatului respirator.

 

Mască de copii – modele special create pentru cei mici

Pentru micuții care acceptă mai greu purtarea măștilor de protecție pentru copii, pe site-ul nostru există modele vesele și simpatice. Astfel, munca de convingere a părinților în ceea ce privește purtarea lor este semnificativ mai ușoară. Confortabile, fără latex sau alte materiale cu potențial alergen sau iritant, acestea sunt primul pas în ținerea la distanță a multor agenți posibil cauzatori de infecții respiratorii.

Fiindcă părinții sunt cel mai bun exemplu, pe lângă măștile pentru copii de unică folosință, în magazinul nostru vei găsi și viziere de protecție pentru adulți. Astfel, aceștia o să reușească să participe în mod activ la siguranța sanitară a familiei. Mai mult, dacă lucrezi într-un mediu favorabil infecțiilor, halatul de protecție devine un accesoriu indispensabil pentru propria ta sănătate.

Sortează după:

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.