Protecție Priză Copii

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: REER ×

Protectiile de priza de la Car-Boy

Protectie priza copii Car-Boy - Importator unic in Romania

Protectii prize copii - Descopera si alte protectii pe carboysafety.ro

 

Protecție pentru priză - accesorii utile pentru a spori siguranța copiilor în interiorul locuinței

Siguranța celor mici este foarte importantă, așa că imediat ce au sosit pe lume, întreaga locuință este securizată pentru a evita apariția unor incidente neplăcute. Printre accesoriile utile care ajută la îmbunătățirea securității lor se numără protecțiile pentru prize, dar și sistemul de monitorizare a bebelușilor, bariera de protecție pentru pat, banda de protecție pentru muchii, protecțiile pentru colțuri, siguranțele pentru dulapuri etc. În magazinul carboysafety.ro vei descoperi o gamă variată de produse realizate din materiale de calitate superioară, fabricate de producători renumiți pentru performanțe, eficiență și prețuri accesibile, dar și pentru grija pe care o manifestă față de copii.

 

Protecție de prize pentru copii - Avantaje numeroase pentru întreaga familie

În magazinul nostru există diferite modele de protecții de priză pentru bebeluși și copii: tip capac, însoțite de cheie de deblocare sau cu bandă adezivă. Produsele protejează optim întreaga casă de șocurile electrice, garantează securitatea micuților în interiorul locuinței și reduc cantitatea de praf din zona prizelor. Cei mici sunt mereu în căutare de a face ceva nou, așa că orice lucru le stârnește curiozitatea, ceea ce înseamnă că o priză cu protecție nu-i va mai lăsa să introducă în interior șurubelnițe, pixuri, foarfeca, bețișoare sau diverse jucării aflate la îndemână.

Fixarea protecțiilor de priză se face precis, montându-se prin presiune, nu necesită șuruburi sau lipici (unele modele se montează cu bandă adezivă integrată), putând fi transportate ușor, chiar și atunci când familia pleacă în vacanțe. Protecțiile sunt potrivite pentru toate prizele europene standard, sunt detașabile, putând fi îndepărtate oricând și sunt rezistente la șoc și căldură, în așa fel încât să nu existe riscuri de electrocutare sau de a lua foc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!