Întrebări frecvente:

La ce folosesc produsele dumneavoastra ?
  • Ofera siguranta si protectie pentru copii protejandu-i de colturile periculoase a obiectelor de mobilier, de alunecari sau de accidentari datorate folosirii incorecte a diverselor aparate electrocasnice sau de accesoriile mobilierului. 
  • Asigura si protejeaza orice locuinta sau mediu prin produse destinate uzului casnic: anti-alunecare, anti-vibratii, blocatoare, aparatoare colturi, aparatoare laturi.
  • Avetizeaza locurile periculoase prin produsele noastre de protectie si avertizare destinate pentru uz industrial: articole reflectorizante, protectiile colturilor si a laturilor utilajelor si a spatiilor destinate activitatilor industriale: fabrici, uzine, ateliere.
siguranta copiilor
Din ce material sunt confectionate produsele dumneavoastra ?

Produsele noastre sunt confectionate in functie de destinatie, respectiv protectie, siguranta si avertizare din urmatorele materiale de inalta calitate japoneza (ce in prealabil au fost supuse unor teste riguroase pentru a primi certificatele de calitate) :

  • spuma de cauciuc (NBR),
  • PVC (polyvinyl chloride)
  • polietilena
  • poliester
Cum se monteaza protectiile pe colturile si laturile mobilierului ?

Se aplica pe suprafetele colturoase: mese, dulapuri, paturi, accesorii de mobilier, utilizand benzile dublu-adezive de exterior/interior/transparente pe care le comercializam, sau lipiciul universal. Inainte de aplicare suprafata destinata protectiei trebuie sa fie curata, degresata si uscata.

Protectii latura mobilier

protector colt si latura pentru mobilier

banda dublu-adeziva

lipici universal

La ce se folosesc carpetele tip acordeon ?

Sunt ideale pentru absorbtia impactului in colturi cu forma dificila, stalpi neuniformi, piloni de parcare, uz casnic. Sunt de doua tipuri: carpete de tip acordeon subtiri (pentru uz casnic) si groase (pentru uz industrial)

Carpeta tip acordeon subtire este ideala pentru protejarea peretilor sau stalpiilor din cameara copilului, impiedecand accidentarea copiilor de perete in timpul somnului sau in timpul activitatilor, spatiului de joaca, sala de sport, gradinita, scoala, etc

Folositor pentru colturile vehiculelor de constructii, stalpi neuniformi, tevi, pilonii din parcari, pereții interiori sau exteriori.in caz de lovire amortizeaza impactul. Se lipește cu silicon adeziv, prenadez sau cu banda dublu-adeziva speciala pentru carpeta tip acordeon groasa.

Carpeta protectoare tip acordeon subtire este usor de taiat atat pe verticala cat si pe orizontala. Canelurile mici asigura o potrivire perfecta pe orice tip de zona. Se muleaza dupa forma zonei unde vine aplicat.