Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. carboysafety.ro
  2. Blog
  3. Siguranta copiilor
De |

Siguranta copiilor

Bineînțeles că mai au loc și accidente mai ales cand mai avem copii prin casa - ar fi bine sa fi pregătit, le poți preveni și sa poți împiedica agravarea acestora.

sisteme de protectie copii

Siguranta copiilor

Bineînțeles că mai au loc și accidente mai ales cand mai avem copii prin casa, pentru siguranta copiilorar fi bine sa fi pregătit, le poți preveni și poți împiedica agravarea acestora. Produsele pentru siguranța casei și pentru siguranța copiilor sunt simplu de instalat și de folosit, adresându-se fiecărei zone a casei. Merită să fii în siguranță, și nici nu costă mult.

Aparatoarele sunt usor de asamblat fiind reutilizabile. Ajuta la protejarea copiilor impotriva lovirii de colturile ascutite ale mesei.

Protecţiile pentru colţ CAR BOY KIDLAND marca japoneza pot reduce riscul lovirii de colţurile ascuţite ale meselor şi ale dulapurilor.

Car-Boy Kidland este o companie romaneasca aflata in colaborare cu Car-Boy Corporation Japonia, compania noastra fiind unicul importator in Europa a produselor de protectie, avertizare si siguranta.

MISIUNEA NOASTRA

Sa prevenim accidentarile prin constientizarea asupra pericolelor ce pot aparea acasa sau la lucru, prin oferirea unei game largi a produselor noastre de protectie, reducand astfel riscurile.

Curăţă suprafeţele cu alcool etilic denaturat/detergent pentru geamuri înainte de fixarea benzii adezive. Nu folosi agenţi de curăţare care conţin ulei sau săpun.

După fixarea benzii adezive de suprafaţă, dispozitivul nu trebuie mutat şi reutilizat deoarece aceasta afectează adezivul.

Numai pentru uz interior.

Foloseşte protecţiile de colţ CAR BOY KIDLAND pentru a reduce riscul de accidente.

Pentru o lipire corectă, nu se aplică presiune cel puţin 48 de ore.

Abonați-vă la newsletter. Gratuit.

Fiți la curent cu noutățile Car-Boy Kidland!

Adaugă comentariul tău

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.