Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. carboysafety.ro
  2. Blog
  3. Prezentare produse Car-Boy Kidland
De |

Prezentare produse Car-Boy Kidland

Din grija pentru tine si copilul tau!

Sa facem cunostinta!

Car-Boy Kidland este o companie romaneasca aflata in colaborare cu Car-Boy Corporation Japonia, compania noastra fiind unicul importator in Europa a produselor de protectie, avertizare si siguranta.

fabrica produse

De când Car-Boy a fost înființat în 1984, ne-am specializat în dezvoltarea produselor de siguranță pentru grupa de vârstă de la copii până la vârstnici și produse de siguranță pentru uz casnic si industral. Odată cu vremurile în schimbare, încercăm întotdeauna să răspundem nevoilor clienților și să studiem produse ecologice sub disciplina crearii de produse originale în fiecare zi. În plus, ne gândim mereu la modul în care ar trebui să abordăm și să oferim bunurile și serviciile noastre de înaltă calitate, în care oamenii să poată petrece o viață mult mai sigură și mai confortabilă. 

Misiunea noastra este sa prevenim accidentarile prin constientizarea asupra pericolelor ce pot aparea acasa sau la lucru, prin oferirea unei game largi a produselor noastre de protectie, reducand astfel riscurile.

ninja safety

Mascota noastra Car-Boy Ninja este semnificatia stradaniei noastre de a ne ocupa de pericolele care exista in jurul tau si de a actiona cat mai rapid pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii.

Arta NINJA cunoscută ca NINJUTSU sau SHINOBI JUTSU este rezultatul unei finisări și perfecționări dea lungul timpului, în decursul a mai multor generații de luptători, in Japonia, Tara Soarelui Rasare.
La fel ca un Ninja, si noi ne straduim sa ne perfectionam lupta pentru prevenirea accidentarilor, prin oferirea unei game largi de sisteme de siguranta pentru copii, si produse de protectie pentru uz casnic si industrial.

In Japonia este deosebit de importanta siguranta la domiciliu, incepand de la de la copiii mici până la vârstnici, responsabilitatea fiind una din caracteristicile cheie a acestui popor.

 

mascota noastra

Pentru a preveni accidentele nedorite, Car-Boy Kidland iti vine in ajutor cu:

 

siguranta familiei

Suntem prezenti pe piata din Romania inca din 2011 si suntem parteneri de incredere a marilor lanturi de magazine din toata tara precum  dedeman  hornbach  bricodepot

Toata gama noastra de produse o regasiti in magazinul nostru online pe www.carboysafety.ro

Toate produsele se afla in stoc si pentru ca stim cat de mare nevoie au clientii de produsele noastre, livrarea se face in 24 de ore, in zilele lucratoare.

De asemenea, la noi vei gasi periodic oferte ale produselor noastre si cel mai important, consultanta atat telefonica cat si online pentru a te ajuta in alegerea cat mai corecta a produselor de protectie atat de necesare in locuinta ta.

carte de vizita

 

 

Abonați-vă la newsletter. Gratuit.

Fiți la curent cu noutățile Car-Boy Kidland!

Adaugă comentariul tău

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.