Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. carboysafety.ro
  2. Blog
  3. Diverse
  4. Covor din spuma de cauciuc, anti-oboseala
De | | Diverse

Covor din spuma de cauciuc, anti-oboseala

Covor din spuma de cauciuc, anti-oboseala are o grosime de 17 mm si usureaza greutatea corpului.   Izoleaza impotriva pardoselii reci, anti-alunecare, antibacterial si rezistent la foc.

Statul in picioare pentru o perioada mare de timp, statul pe o pardoseala tare fara a schimba pozitia, duce la oboseala picioarelor si a corpului.
Potrivit unor studii recente, mai mult de 83% dintre muncitorii care lucreaza in picioare acuza probleme cum ar fi: varice si probleme de circulatie.

Reduce semnificativ oboseala acumulata in timpul serviciului.

covor memory foam

Statul in picioare pentru o perioada lunga de timp duce la oboseala picioarelor si a corpului. Potrivit unor studii recente, mai mult de 83% dintre muncitorii care lucreaza in picioare acuza probleme cum ar fi: varice si probleme de circulatie.

Carpeta anti-oboseala asigura o buna amortizare, absoarbe presiunea generata de greutatea corpului si asigura confortul muncitorilor pentru o perioada lunga de timp.
Noua îmbunătațire: moliciunea materialelor obișnuite este de 25`- 30` în comparație cu cea a spumei gel care este de 8`-15.

Rezistență mare la rupere.

Rezistența la rupere a spumei gel este de 4.1, fiind mult mai ridicată decat cea a produselor convenționale de 2.9. Structura de celule închise oferă o bună rezistență la apă, efect curat și uscat. Stabilitatea termică mare face materialul puternic împotriva deformărilor cauzate de căldură, rezistența fiind de 200` în mai puțin de un minut. Structura celulară închisă face materialul rezistent la apă și ulei.

Structura celulară închisă cu o mare densitate de celule a fost creat pentru a menține absorția apei sub valoarea de 0.3% si pentru a crea o bună rezistență la rupere, totodată susține puterea.

Marca: CAR BOY Japan

Clic aici pentru alte produse din categoria Protectii copiiProtectii uz casnic. Protectii industriale.
Te asteptam si pe Facebook sa ne impartasesti parerea ta despre produsele CAR BOY KIDLAND

Abonați-vă la newsletter. Gratuit.

Fiți la curent cu noutățile Car-Boy Kidland!

Adaugă comentariul tău

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.