Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. carboysafety.ro
  2. Blog
  3. Protectii Copii
  4. Păstreaza-ti familia în siguranță
De | | Protectii Copii

Păstreaza-ti familia în siguranță

Păstreaza-ti familia în siguranță! Noi credem în abilitatile părinților de a-si ocroti copiii in siguranta.

Faceți cea mai importantă muncă - creșterea copiilor fericiti și ocrotirea lor în siguranță! Vrem să vă facem munca mai ușoară cu ajutorul protectiilor noastre de colț premium.

Aparatoarele de siguranță pentru mobilier sunt proiectate din material de spuma de cauciuc, gros și moale, și bandă adezivă de o calitate superioara si de lungă durată, pentru a se lipi ușor pe orice suprafață.

aparatoare colturi mobilier
protectii colturi mobila

Protectiile de colț și protectiile latura sunt ideale pentru necesitatile parintilor de copii mici și animalelor de companie! Vă va plăcea să preveniți atât de multe evenimente nedorite (accidente), loviturile și rănirea copiilor in colțurile ascuțite din jurul casei dvs., vor fi evitate folosind protectiile noastre pentru colțuri si laturi de protecție pentru copii.

Bucurați-vă avand siguranta în jurul casei dvs.

Bebelusii si copiii in siguranta
copil langa mobila
copil atingand mobila

Ai un copil activ sau un copil care a întâmpinat niște lovituri dureroase și vânătăi in colțurile ascuțite ale mobilierului tău? Sau poate ca seniori si adulti, vă zgâriați genunchii, lovind masa laterală sau colțurile patului? Acum puteți ocroti copilul dvs. chiar si pe dumneavoastra impotriva lovirilor nedorite cu protectiile noastre de bază.  Alăturați-vă clubului de părinți deștepți care folosesc protecțiile noastră pentru margini si colturi în fiecare cameră pentru a preveni lovirea în margini ascuțite. Viața ta este pe punctul de a deveni de 10 ori mai ușoară...

Nu sunt necesare instrumente pentru instalarea rapidă și ușoară a protectilor:

Protectorii noștri de masă premium pentru bebeluși nu au nevoie de instrumente pentru a le instala pe mobilă. Pur și simplu lipiti banda dublu-adeziva pe cele patru laturi interioare ale coltarului dupa care dezlipiti suportul de hârtie și apăsați adezivul pe orice suprafață curată și uscată. Bucurați-vă de o soluție excelentă pentru siguranta bebelușului, care nu vă va deteriora mobilierul sau nu necesită mult timp pentru instalare. Vă recomandăm să duceți protectiile cu dvs. si în timp ce călătoriți pentru siguranță, pentru a proteja bebelușului și in camera dvs. de hotel!

Câteva motive pentru care veti iubi protectiile de colț:
Fiecare părinte trebuie sa fie precaut de siguranta copiilor

Chiar și cel mai atent copil poate să-și loveasca capul ocazional. Vrem să aveți liniștea că atunci când vor face acest lucru, capul lor prețios va fi amortizat cu protectiile noastre de colț absorbante de șocuri pentru a reduce durerea și rănile.

Ce veți primi:
Pasul 1

Curățați și uscați suprafața colțului pe care doriți să-l așezați. Suprafața trebuie să fie complet uscată. Acest pas este foarte important. Și vă rugăm să vă asigurați să instalați atunci când copiii nu sunt în preajmă, de obicei când dorm.

Pasul 2

Lipiti banda dublu-adeziva pe cele patru laturi interioare ale coltarului sau respectiv celor doua laturi interioare in cazul protectiei laturi. Scoateți hârtia de protecție de pe banda adezivă pe toate cele patru părți si respectiv doua. Nu atingeți banda adezivă expusă.

Pasul 3

Aplicați protecția de colț pe mobilierul dorit și apăsați ferm pentru câteva secunde. Pe înălțimea superioară a blatului, așezați două apărători de colț; una deasupra și cealaltă de jos. Nu uitați să continuați să apăsați în fiecare zi.

ABSORBARE IMPACT - Protectorii pentru colțuri de protecție pentru bebeluși oferă protecție maximă împotriva colțurilor și marginilor ascuțite dacă instalați două pe fiecare colț, unul pe partea de sus și unul pe colțul de jos

INSTAREARE USOARA - Protectiile de colț sunt prevazute cu banda dublu-adeziva in set, adeziv pe suportul de bandă. Gratuit și ușor de instalat.

FUNCȚIONALITATE – Protectiile colt si latura se instaleaza pe toate suprafețele din Lemn, sticlă, metal, granit, marmură, ceramică, blat de bucătărie cuarț.

FIABILITATE - Protectiile de colț si latura pentru copii nu vor deteriora mobilierul și sunt ușor de îndepărtat.

NON-TOXIC - Spuma de cauciuc, fără plumb și ftalat. Chiar dacă copilul mușcă colțurile, acestea nu conțin substanțe chimice și sunt complet sigure pentru copii.

Abonați-vă la newsletter. Gratuit.

Fiți la curent cu noutățile Car-Boy Kidland!

Ce au mai parcurs alti cititori...

Adaugă comentariul tău

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.