Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. carboysafety.ro
  2. Blog
  3. Protectii Copii
  4. La ce vârstă merg copiii: Despre vârsta la care încep copiii să meargă, care sunt etapele, ce pericole pot apărea și cum îi protejăm de eventualele accidentări?
De | | Protectii Copii

La ce vârstă merg copiii: Despre vârsta la care încep copiii să meargă, care sunt etapele, ce pericole pot apărea și cum îi protejăm de eventualele accidentări?

Orice copil va învăța să meargă în ritmul său, însă pregătirea începe mult mai devreme.

copiii

Momentele petrecute alături de bebelușul tău sunt cele mai speciale și de neuitat clipe de care îți vei aminti de fiecare dată cu mare drag. Fiecare etapă a creșterii sale este încărcată cu multe emoții pozitive, pe care le veți trăi împreună. Te-ai pregătit să-l însoțești și să-l îndrumi pe micuțul tău atunci când va face primii săi pași? 

În acest articol, vei afla informații despre vârsta la care încep copiii să meargă, care sunt etapele de pregătire ale mersului în cazul bebelușilor, prin ce modalități pot fi sprijiniți și ajutați să meargă, ce pericole pot apărea în locuință atunci când copiii încep să meargă și cum îi protejăm de eventualele accidentări. Este foarte important să te asiguri că puiul tău este în siguranță și că este protejat de pericolele pe care le poate întâmpina în această etapă a sa de dezvoltare. De aceea, produsele noastre de la Car-Boy Kidland sunt concepute special pentru siguranța micuțului tău.

1. La ce vârstă merg copiii? - despre vârsta la care încep copiii să meargă

mama si copilul

Pentru orice părinte este foarte important să fie alături de copilul său în fiecare etapă de dezvoltare. Printre cele mai așteptate etape se numără și mersul în picioare al bebelușilor. Puiul tău va fi pregătit să descopere mediul înconjurător și își va dori să învețe cum funcționează fiecare lucru, în ritmul său. 

Iată la ce vârstă va începe să meargă copilul tău:

 

 

 

Foarte important! Pentru orice neclaritate pe care o întâmpini în legătură cu vârsta la care începe să meargă copilul tău și modul în care trebuie să facă acest lucru, este indicat să consulți sfatul unui medic pediatru, care te va îndruma într-un mod corespunzător.

Am stabilit la ce vârstă pot începe să meargă copiii, iar acum o să-ți prezentăm care sunt etapele de pregătire pentru a întâmpina corect acest eveniment important. Prin urmare, micuțul tău va învăța să meargă după un ritm propriu, urmând anumiți pași esențiali de pregătire. În primul rând, el își va exersa abilitățile motorii și își va dezvolta forța musculară, înainte de a începe să meargă. Apoi, vei observa că se poate rostogoli, poate merge de-a bușilea, se va ridica în fund fără ajutorul tău, iar apoi se va ridica în picioare. 

În continuarea articolului, îți vom prezenta mai multe detalii despre etapele de pregătire ale mersului la bebeluși pe care este esențial să le cunoști pentru a-l putea sprijini pe puiul tău.

 

2. Mersul în picioare la bebeluși - care sunt etapele de pregătire ale mersului la bebeluși?

tata si copilul

Primele semne că bebelușul tău se pregătește să facă primii pași sunt printre cele mai emoționante clipe atât pentru tine, cât și pentru întreaga familie. Este necesar ca aceste momente speciale să fie studiate îndeaproape, deoarece vei înțelege mai bine căror detalii trebuie să acorzi atenție pentru a-l ajuta și a-l proteja.

Așadar, iată care sunt primele etape de pregătire ale mersului la bebeluși:

 

 

 

 

 

Dacă micuțul tău a învățat cum să se ridice și să stea în picioare, va putea să înceapă să exerseze mersul, făcând câțiva pași, cu ajutorul tău. Pentru că în această etapă va avea curiozitatea de a explora mediul înconjurător, va încerca să atingă mai multe obiecte din casă sau piese de mobilier. În acest caz, este necesar să instalezi diverse protecții pentru colțurile de mobilier și benzi de protecție pentru mobilier care sunt ideale pentru siguranța copilului tău. La Car-Boy vei găsi produse realizate din materiale de calitate superioară care sunt pregătite pentru protejarea micuțului tău.

Așadar, acestea sunt etapele de pregătire ale mersului la bebeluși pe care trebuie să le observi. Nu uita că micuțul tău va fi pregătit să meargă atunci când are un bun echilibru și poate să stea în picioare pentru o perioadă mai mare de timp. În continuare, vei putea descoperi prin ce modalități îl poți ajuta pe prichindelul tău să meargă.

 

3. Primii pași ai copilului - prin ce modalități îi putem ajuta pe copii să meargă?

poarta de siguranta copii

Fiecare copil este unic și are ritmul său de dezvoltare și de deprindere a abilităților motorii. Totuși, îl poți ajuta și tu să își dezvolte mai ușor și mai rapid aceast abilitate. Iată cum îl poți ajuta să învețe să meargă:

 

 

 

 

 bebelus

Cu ajutorul acestor modalități, vei putea să-l ajuți pe micuțul tău să învețe să facă primii săi pași. Va trebui să-l supraveghezi cu mare atenție și să observi care sunt cele mai potrivite modalități pentru el. De asemenea, îți recomandăm să aplici astfel de metode atunci când copilul tău îți arată că este pregătit să înceapă să meargă.

 

4. Ce pericole pot apărea în locuință atunci când copiii încep să meargă și cum îi protejăm de eventualele accidentări?

bebe la sertare

Copilul tău a început să meargă și își dorește să descopere, din ce în ce mai mult, mediul înconjurător? Este absolut normal să se întâmple acest lucru. Cu toate acestea, pot să apară nenumărate pericole în locuință atunci când începe să meargă. De aceea, îți recomandăm să verifici toate locurile din casă care pot fi nesigure pentru copilul tău. 

 

Descoperă ce pericole pot apărea în locuință, atunci când copilul tău începe să meargă și cum îl poți proteja de eventualele accidentări:

 

copil la sertare

 

 

poarta de siguranta pentru copii

 

Așadar, suntem alături de tine și de micuțul tău și venim în întâmpinarea ta cu cele mai potrivite soluții, atunci când vine vorba de siguranță și protecție. De asemenea, îți punem la dispoziție produse de siguranță ce au dimensiuni variate care se vor potrivi cu piesele tale de mobilier. În magazinul nostru online vei putea descoperi o gamă largă de produse realizate din materiale calitative, pregătite pentru nevoile tale și ale copilului tău. Alege să-i oferi copilului tău siguranța de care are nevoie, atunci când este pregătit să facă primii săi pași! Surse foto: Pexels.com, Depositve


Abonați-vă la newsletter. Gratuit.

Fiți la curent cu noutățile Car-Boy Kidland!

Produse recomandate


Adaugă comentariul tău

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.