Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. carboysafety.ro
  2. Blog
  3. Protectii Copii
  4. Cât poate sta afară un bebeluş de 2 săptămâni? Află ce factori influenţează plimbarea bebeluşului şi ce accesorii sunt necesare pentru căruciorul său în funcţie de anotimp!
De | | Protectii Copii

Cât poate sta afară un bebeluş de 2 săptămâni? Află ce factori influenţează plimbarea bebeluşului şi ce accesorii sunt necesare pentru căruciorul său în funcţie de anotimp!

Ești dornica să-ți scoți micuțul afară? Iată ce trebuie să știi înainte de a pleca la prima voastra plimbare.

Cuprins:1. Cât poate sta afară un bebeluş de 2 săptămâni, de o lună sau de 2 luni?2. Când scoatem bebeluşul afară? Factori care influenţează plimbarea bebeluşului şi durata acesteia (vreme, vârstă sau anotimp)3. Plimbarea bebeluşului - Ce accesorii sunt necesare şi utile pentru căruciorul bebeluşului în funcţie de anotimp?

mama si bebelus

Venirea pe lume a bebeluşului tău este un moment unic în viaţă de care îţi vei aminti de fiecare dată cu mult drag şi nostalgie. Pentru că emoţiile sunt de o intensitate crescută, îţi vei dori să-l protejezi pe micuţul tău sau pe micuţa ta în cele mai potrivite moduri, ceea ce este absolut normal pentru fiecare părinte. De la curiozităţi legate de cât poate sta afară bebeluşul tău de 2 săptămâni, de o lună sau de 2 luni, până la accesorii necesare şi utile pentru căruciorul său în funcţie de anotimp, noi ne-am gândit la toate aceste detalii şi ţi le vom prezenta în acest articol.

1. Cât poate sta afară un bebeluş de 2 săptămâni, de o lună sau de 2 luni?

 

mama si bebe

Pentru dezvoltarea armonioasă a bebeluşului tău este recomandat de către medicii specialişti să-l scoţi afară treptat, timp de câte 15 sau 20 de minute, pentru a se putea acomoda cu mediul înconjurător. Lumina naturală este un factor esenţial în creşterea sa sănătoasă, de aceea, va trebui să te asiguri că îl vei scoate afară la primele ore ale zilei, pentru că sunt mult mai benefice în tot acest proces.

Important! Trebuie să ai în vedere că cele mai potrivite momente ale zilei în care îl poţi scoate afară pe bebeluşul tău sunt cele în care soarele nu este foarte puternic, deoarece pielea micuţului tău poate fi afectată, fiind foarte sensibilă şi fragilă. Pentru orice nelămurire pe care o ai, nu ezita să consulţi sfatul unui medic pediatru, deoarece îţi va putea oferi cele mai bune recomandări pentru ieşirile în siguranţă cu bebeluşul tău.

De asemenea, un bebeluş de 2 săptămâni, de o lună sau de 2 luni nu are un sistem imunitar complet dezvoltat şi nu trebuie să fie expus în spaţii aglomerate şi poluate, pentru că va putea exista riscul de a contacta diverse virusuri sau bacterii nedorite. Este de preferat să îl scoţi afară pe micuţul tău în spaţii cu aer curat şi natură, precum parcurile sau grădinile botanice. 

Aşadar, pregăteşte-te corespunzător pentru a-l putea scoate afară pe bebeluşul tău în condiţii de siguranţă, în funcţie de necesităţile sale şi gradul de toleranţă pe care observi că îl are în fiecare etapă de dezvoltare. În continuarea articolului, vei putea descoperi care sunt factorii principali care influenţează plimbarea bebeluşului şi durata acesteia, precum vremea, vârsta sau anotimpul.

2. Când scoatem bebeluşul afară? Factori care influenţează plimbarea bebeluşului şi durata acesteia (vreme, vârstă sau anotimp)

 

mama si bebelusul afara

Există numeroşi factori care pot influenţa plimbarea bebeluşului şi durata acesteia. De exemplu, vremea nefavorabilă cu temperaturi foarte scăzute sau ridicate, condiţiile de ceaţă, îngheţ sau polei, vânt puternic şi alte fenomene meteorologice de acest fel, pot afecta durata de plimbare a bebeluşului în aer liber. În astfel de condiţii neprielnice, ar fi de preferat să nu îl scoţi pe bebe afară.

Pe scurt, iată când nu e bine să scoţi bebeluşul afară:

 

mami si bebe in parc

Acestea sunt principalele noastre recomandări care îţi pot fi de ajutor dacă te întrebi când poţi scoate bebeluşul afară sau când nu e bine să faci acest lucru. Fiecare bebeluş este unic, are ritmul propriu de dezvoltare, în funcţie de necesităţile organismului său şi trebuie să acorzi o atenţie sporită acestor amănunte. În felul acesta, vei putea acţiona în cel mai potrivit mod pentru puiul tău. 

Cu o acomodare treptată, bebe se va putea bucura de toate beneficiile pe care i le oferă plimbările afară. Temperaturile moderate, aerul curat şi expunerea la lumina naturală a soarelui, în intervalele orare optime, vor contribui la creşterea sănătoasă şi armonioasă a puiului tău.

Pe lângă aceste aspecte importante, mai departe vei putea descoperi cum poţi îmbunătăţi experienţele legate de plimbările bebeluşului tău. Siguranţa şi distracţia vor fi garantate cu ajutorul anumitor accesorii necesare şi utile pentru căruciorul bebeluşului tău în funcţie de anotimp. Pregăteşte-te să le descoperi doar la Carboysafety.ro, unic furnizor în Europa a gamei de produse de siguranţă pentru copilul tău!

3. Plimbarea bebeluşului - Ce accesorii sunt necesare şi utile pentru căruciorul bebeluşului în funcţie de anotimp?

 

bebelusul afara

Plimbarea bebeluşului este un bun prilej de petrece şi timp de calitate împreună, pe lângă efectele beneficie pe care ţi le-am prezentat pe parcursul articolului. Ce poţi face pentru a-i asigura plimbări sigure şi confortabile în funcţie de anotimp? Iată câteva sugestii şi idei de accesorii potrivite pentru căruciorul bebeluşului tău:

Spre exemplu, în anotimpurile călduroase, precum primăvara şi vara, îţi vor fi de folos o plasă contra insectelor pentru cărucior, pentru ca micuţul tău să fie protejat de înţepăturile nedorite ale insectelor.

O umbrelă pentru cărucior sau un parasolar pentru cărucior sunt accesoriile perfecte pentru a-l proteja de radiaţiile solare în anotimpurile cu temperaturi mai crescute.

Nu uita nici să echipezi căruciorul lui bebe cu o protecţie antitranspiraţie pentru cărucioare de copii şi vei avea garanţia că bebeluşul tău beneficiază de cele mai bune condiţii în anotimpurile călduroase.

Mai mult decât atât, pe site-ul nostru, Carboysafety.ro, poţi găsi şi diverse modele de scaune auto pentru copii care se potrivesc de minune cu o plasă de ţânţari pentru scaun auto pentru călătoriile de neuitat alături de bebeluşul tău. 

Carboysafety.ro este magazinul tău de încredere care se gândeşte întotdeauna la siguranţa puiului tău. Echipa noastră te va consilia în alegerea produselor mult dorite, iar tu vei avea siguranţa că acestea sunt cele mai potrivite pentru ieşirile afară împreună cu bebeluşul tău.

 

 

În concluzie, dacă te întrebai cât poate sta afară un bebeluş de 2 săptămâni, de o lună sau de două luni, trebuie să ştii că, acest lucru se face treptat, la intervale scurte de timp, atât cât tolerează micuţul tău sau recomandă medicul său pediatru, conform unei evaluări complexe a stării de sănătate sau a stadiului de dezvoltare. Nu uita că fiecare fiinţă umană este unică, la fel şi bebeluşul tău. Încearcă să observi cât de mult poţi care îi sunt nevoile şi dorinţele, pentru a avea garanţia că îi oferi tot ce are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă, din toate punctele de vedere. Nu uita să alegi cel mai bun cărucior pentru bebeluşul tău, dar şi accesoriile necesare şi utile pentru căruciorul său în funcţie de anotimp, pe care le poţi găsi doar la Carboysafety.ro!

 

Sursă foto: Pexels.com

Abonați-vă la newsletter. Gratuit.

Fiți la curent cu noutățile Car-Boy Kidland!

SURSE

Referinţe:

 

“When Can Newborns Go Outside?”, Healthline.com,

https://www.healthline.com/health/baby/when-can-newborns-go-outside

 

“When Can You Take a Newborn Outside?, Whattoexpect.com,

https://www.whattoexpect.com/baby-health-and-safety/newborn-care-in-crowds.aspx

 

“When Can Your Newborn Go Outside in a Stroller?”, Verywellfamily.com,

https://www.verywellfamily.com/when-can-my-newborn-go-outside-289876

 

Produse recomandate


Adaugă comentariul tău

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.