Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. carboysafety.ro
  2. Blog
  3. Amenajarea curții pentru copii: idei de amenajare și dotare pentru spații de joacă interactive, educative și sigure
De |

Amenajarea curții pentru copii: idei de amenajare și dotare pentru spații de joacă interactive, educative și sigure

Exista o multime de activitati pe care le poti face împreuna cu prichindelul tau, mai ales pe timp de vara.

Cuprins:1. Amenajarea curţii pentru copii - cum poţi amenaja curtea pentru copii şi de ce reguli de amenajare trebuie să ţii cont pentru a le oferi micuţilor tăi experienţe minunate în deplină siguranţă?2. Amenajarea locului de joacă pentru copii în curte - metode prin care îi poţi proteja de suprafeţele periculoase care se află în curte.3. Amenajarea grădinii pentru copii - idei interactive, educative şi sigure pentru amenajarea şi dotarea spaţiului de joacă din curte şi grădină

activitati pentru copii afara

Locuieşti la casă şi vrei să îi oferi copilului tău un spaţiu de joacă interactiv, relaxant, dar mai ales sigur? Este absolut firesc să-i dăruiești puiului tău siguranţa de care are nevoie, încă din primii ani de viaţă. Amenajarea locului de joacă pentru copii în propria curte sau grădină poate fi un proces mai amplu, dar rezultatul va fi pe măsură. Copilul sau copiii tăi se vor putea distra şi relaxa, în timp ce vor îşi deprinde abilităţile necesare pentru o dezvoltare armonioasă. Mai mult decât atât, toate aceste lucruri se vor petrece în deplină siguranţă, dacă vei ţine cont câteva detalii importante. 

În continuare vei putea să descoperi cum poţi amenaja curtea pentru copii, cum îi poţi proteja de suprafeţele periculoase care se află în incinta curţii, inclusiv idei pentru amenajarea spaţiului de joacă din curte şi grădină.

1. Amenajarea curţii pentru copii - cum poţi amenaja curtea pentru copii şi de ce reguli de amenajare trebuie să ţii cont pentru a le oferi micuţilor tăi experienţe minunate în deplină siguranţă?

copii la curte

Emoţiile pe care le au părinţii în orice moment în care micuţii lor rămân singuri în anumite spaţii sunt complet justificate, deoarece îşi doresc să îi ştie mereu în siguranţă şi confort. Dacă şi tu trăieşti, adesea, astfel de emoţii atunci când micuţul tău mai rămâne singur la locul de joacă din curte, pentru ca tu să-ţi poţi rezolva diverse treburi casnice, acum este timpul să faci anumite schimbări. 

Află mai departe cum poţi amenaja curtea pentru copii şi de ce reguli de amenajare trebuie să ţii cont pentru a le oferi micuţilor tăi prilejul de a se bucura de natură, fiind în maximă siguranţă, chiar în curtea casei:

amenajarea curtii pentru copii

copii care se joaca

Dacă vei ţine cont de aceste recomandări, sfaturi şi reguli pentru amenajarea curţii pentru copii, vei avea garanţia că se vor distra, vor învăţa lucruri noi şi vor fi în siguranţă. Mai departe vei afla prin ce metode îi poţi proteja de suprafeţele periculoase care se află în curte sau în grădină. 

amenajare curte copii

Pentru că îţi înţelegem nevoia de a-l proteja pe prichindelul tău sau pe prichindeii tăi, în cel mai potrivit mod, inclusiv în zilele în care are invitaţi prieteni sau colegi la locul de joacă din curte, îţi propunem câteva sfaturi care te vor ajuta în acest sens. 

 

2. Amenajarea locului de joacă pentru copii în curte - metode prin care îi poţi proteja de suprafeţele periculoase care se află în curte.

fetita la locul de joaca

Măsurile de prevenţie şi siguranţă sunt întotdeauna recomandate, indiferent de tipul de activitate efectuat sau de spaţiul în care se desfăşoară. Cu atât mai mult atunci când se amenajează locurile de joacă pentru copii fie în curte, fie în grădină. Copiii au curiozitatea de a descoperi lucruri noi şi de a înţelege în amănunt cum funcţionează fiecare lucru, fără să ştie că se pot expune şi la nenumărate pericole. În plus, suprafeţele periculoase nu există numai în casă, unde poţi să amplasezi benzi antialunecare şi antiderapare sau covoraşe antiderapante de diferite forme, dimensiuni şi modele, acestea se găsesc şi în curte. Pentru a elimina aceste pericole, iată ce poţi să faci:

 

 

3. Amenajarea grădinii pentru copii - idei interactive, educative şi sigure pentru amenajarea şi dotarea spaţiului de joacă din curte şi grădină

copil pe tobogan

Am stabilit câteva reguli potrivite pentru amenajarea curţii şi a locului de joacă pentru prichindei, cum poţi să-i protejezi de eventualele pericole şi suprafeţe periculoase care se află în curte, iar acum îţi vom oferi şi câteva idei interactive, educative şi sigure pentru dotarea spaţiului de joacă, a curții sau grădinii pentru copii.

copii la joaca in nisip

mamica si fetita

tata si copilul

 

În concluzie, dacă vei ţine cont de toate recomandările pe care ţi le-am oferit în acest articol, vei avea garanţia că îi oferi copilului tău cel mai interactiv, educativ şi sigur loc de joacă din curte sau din grădină. Cu o amenajare corespunzătoare, ţinând cont de anumite reguli foarte importante, metode prin care îl poţi proteja de suprafeţele periculoase din curte şi dotările potrivite pentru nevoile şi preferinţele sale, vei obţine un spaţiu de joacă minunat. Care sunt activităţile preferate pe care micuţul tău adoră să le facă la locul de joacă din curte şi cum alegi să-l protejezi de eventualele pericole pe care le poate întâmpina?Surse foto: Pexels.com, Freepik.com, Unsplash.com

 

Abonați-vă la newsletter. Gratuit.

Fiți la curent cu noutățile Car-Boy Kidland!

Adaugă comentariul tău

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.