Comandă telefonic 0726 374 903 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Regulament Tombola Ziua Copilului

 

castigatori tombola

 

Regulament Tombola Ziua Copilului

 

Secțiunea 1. Organizatorul tombolei

Tombola este organizată de:

S.C. CAR-BOY KIDLAND SRL

Tombola se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a făcut și informarea inițială.

 

Secțiunea 2. Locul și durata desfășurării tombolei

Tombola se va desfășura în perioada 15.05-29.05.2023 și presupune includerea automată a tuturor clienților plaseaza o comanda de minim 200 de lei pe site-ul www.carboysafety.ro

 

Secțiunea 3. Drepturi și condiții de participare

Tombola este accesibilă tuturor persoanelor fizice si juridice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului Regulament pentru a-și valida participarea. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la tombolă este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

 

Secțiunea 5. Mecanismul tombolei

Clienții Car-Boy vor afla de organizarea Tombolei de pe site-ul carboysafety.ro, pagina de FB și Instagram Car-Boy.

Înscrierea la Tombolă se face automat, prin plasarea unei comenzi de minim 200 de lei, si participarile pot sa fie multiple - mai multe comenzi, mai multe sanse de castig. Vor fi desemnati trei câștigători, prin tragere la sorti cu ajutorul programului RandomOrg, si vor fi anuntati pe email/telefon si pe pagina de Facebook/Instagram/Site. Tragerea la sorti va avea loc in data de 30 Mai 2023.

 

Secțiunea 6. Premiul tombolei

 

     1. Premiul I: 1 buc Magazin din carton de colorat, Smile Store, cu accesorii (valoarea lui este 99 lei) https://carboysafety.ro/Magazin-din-carton-de-colorat-Smile-Store-860

     2. Premiul II: 1buc Trenulet din carton, pentru colorat cu autocolante (valoarea lui este 89 lei) https://carboysafety.ro/Trenulet-din-carton-de-colorat-852

     3. Premiul III: 1 pachet cu produse de protectie pentru copii format din: 1 buc opritor usa galben + un set de 4 protectii de colt mobilier din spuma galben + 1 set de 2 buc protectii usa pentru degete + 1 maner de spuma galben pentru clanta usa

 

ziua copilului

 

Castigatorii premiilor oferite în cadrul acestei campanii promoționale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri.

 

Secțiunea 7. Notificarea și predarea premiului

Castigatorilor tombolei li se va aduce la cunoștință rezultatul până la data de 30 Mai  2023, după tragerea la sorți, astfel : va fi contactat prin intermediul datelor de contact completate în formularul de comanda. Prin participarea la tombola, participanţii sunt de acord ca, în cazul în care vor câştiga premiul concursului, identitatea câştigătorului şi câştigurile acordate să fie făcute publice şi/sau folosite în scopuri publicitare, fără alte obligaţii sau plăţi din partea Organizatorului.

În cazul în care câștigătorul nu trimite în 72 de ore informațiile solicitate de Organizator sau dacă a furnizat date de contact eronate/incomplete, premiul se va acorda altui participant, ales de Comisia prestabilită prin același mecanism.

Premiul va fi trimis in perioada 30.05-31.05.2023, prin curier.

 

Secțiunea 9. Încetarea tombolei

Prezenta Tombolă va înceta de drept la data de 30 Mai 2023, și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră , de natură a face imposibilă derularea.

 

Secțiunea 10. Regulamentul tombolei

Regulamentul este disponibil în mod gratuit pe carboysafety.ro. Prin participarea la această tombolă, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de Facebook, Instagram si site-ul carboysafety.ro.

 

Încheiat și semnat astăzi, 15.05.2023

 

SC Car-Boy Kidland SRL

Partenerii noștri din retail și din online

okaziiokazii
Abonați-vă la știrile noastre dacă vreți să fiți la curent
cu ultimele detalii despre produsele Car-Boy Kidland!
Termeni și condițiiPolitică CookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Protectii pentru copii si sisteme de siguranta - Carboysafety.ro. Toate drepturile rezervate.