fbpx

Protectii industriale

Protectii industriale

Gamă completă de profile PVC, NBR, pentru protejarea rafturilor, stalpilor, zonelor colturoase din depozitare. Rezistente la șocurile cauzate de impactul cu cărucioarele și stivuitoarele.

Noile sistem de protecție japoneze produs dintr-un material moale, ar putea fi folosit în depozite și garaje cu temperatură sub cea ambiantă. Datorita elasticității materialului, dispune de bune proprietăți anti-șoc.

CAR BOY SAFETY marca japoneza va propune o solutie eficienta de protejare a elementelor/zonelor sensibile din cladirea Dvs. industriala: Protectii.

 • Ofera protectie in urma unor socuri/lovituri multiple si in acelasi timp protejeaza bunurile;
 • Pe langa rolul de protejare a colturilor, a tuburilor sau a elementelor sensibile, aceste protectii de colt au si rol de semnalizare a zonelor periculoase (galben/negru este o combinatie extrem de vizibila);
 • Sunt produse din spuma de cauciuc si poliuretanica;
 • Aplicarea este foarte simpla cu banda dublu-adeziva, lipici universal, silicon: pot fi montate pe aproape orice suprafata curata/degresata/uscata: metal, lemn, suprafete vopsite etc.
Elementele de marcare, va ofera posibilitatea sa delimitati diferite zone din depozit sau fabrica astfel încat sa puteti delimita zonele în functie de destinatia fiecareia, sa optimizati la maxim spatiile si nu în ultimul rand sa organizati mai eficient activitatea angajatilor oferindu-le suprafete clar delimitate pentru depozitare, ambalare, asamblare s.a.
Benzi fotoluminiscente autoadezive – antiderapare

Benzile autoadezive fotoluminiscente ofera un grad sporit de siguranta si ajuta la prevenirea accidentelor produse în zone cu iluminare scazuta datorita faptului ca ofera vizibilitate în aceste zone slab iluminate si totodata previn accidentele produse din cauza alunecarii. Cu ajutorul lor sunt semnalizate zonele de trafic, caile de acces, iesirile si intrarile, marginile treptelor de scari, iesirile de urgenta s.a.

Benzile autoadezive fotoluminescente sunt produse din materiale non-toxice si non-radioactice.
Doua produse  antialunecare pot fi comandate în varianta fotoluminescenta.

Banda autoadeziva antiderapanta – antialunecare

Benzile autoadezive antiderapante (antialunecare) Safety Grip™ pot fi comandate în diverse dimensiuni, culori si forme. Utilizand benzile autoadezive antiderapante preveniti accidentele care pot avea loc pe suprafete interioare sau exterioare care prezinta un potential pericol de alunecare: scari, rampe s.a.

Benzile antiderapante flexibile se monteaza pe scarile masive exterioare din otel sau aluminiu sau pe rampe si previn accidentele de munca produse prin alunecare. In general se considera ca utilizand acest gen de scari masive din otel sau aluminiu dispare riscul de alunecare insa, in realitate, in anumite conditii de umiditate riscul de accident este foarte mare.

Montarea acestor benzi antiderapante flexibile este foarte usoara si la foarte scurt timp dupa montare traficul poate fi reluat.

Benzile pot fi comandate in culorile standard negru si galben sau in combinatie negru/galben, insa in functie de cantitatea comandata se pot alege si alte culori.

Plasa din poliester antiderapanta – Rol carpeta anti-alunecare, anti-derapare
O solutie antialunecare este:

 Plasa din poliester antiderapanta, previne alunecarea materialelor sau obiectelor sub care este pozitionata datorita spumei cu care este tratata.

Aceasta spuma are in structura sa bule de aer care in momentul in care sunt presate creaza o foarte buna suprafata ce previne alunecarea.

Benzi reflectorizante adezive – Avertizare


Benzile adezive reflectorizante va ajuta sa marcati zonele de risc si pot fi utilizate in orice mediu.

 Sistem de protectie stalpi universale – Carpete tip acordeon, protective latura

Sistem de protectie stalpi universale se folosesc in cazul stalpilor de sustinere care au forma dreptunghiulara sau patrata. Practic stalpul de sustinere din parcare este învelit cu acest sistem, format dintr-o combinaţie de piese care se asamblează extreme de uşor.

Sistem de protectie a colturilor – Coltare protectoare

Sistemul de protecţie a colturilor adauga un strat protector colturilor vulnerabile din cladirile industriale.

Produse din EVA si NBR, are culoare galbena si pe langa protecţie este si un element de avertizare.

Protectie colt, este o soluţie mult mai buna decat cea oferita de alte sisteme deoarece absoarbe impactul si protejeaza astfel atat construcţia cat si vehicolul.

Sistemul de protecţie a colturilor este ideal pentru a fi utilizat în garaje, depozite sau locaţii unde sunt folosite echipamente de ridicare, etc.

Sistem de protectie anti-coliziune in parcari – PROTECTIE PU

Sistemul de protectie anti-coliziune în parcari va ofera o solutie simpla, eficienta si economica de protecţie atat a autoturismelor din parcari, cat si a stalpilor de sustinere.

Principalele beneficii:

 • Sisteme de protecţie anti-coliziune în parcari se instalează foarte uşor.
 • Spaţiul ocupat este foarte mic, prin montarea acestui produs dimensiunile, amprenta coloanei se modifică foarte puţin.
 • Sistemul poate fi montat pe orice coloana, indiferent daca are formă rotunda sau rectangulara
 • Ofera protecţie si avertizare
 • Produsele sunt disponibile în mai multe culori

Sistem de protectie montat pe peretii parcarilor – Carpeta tip acordeon

Acest sistem simplu de protecţie reduce zgarieturile suferite de autoturisme, dar si daunele suferite de peretii parcarilor. Practic Sistemul de protecţie montat pe peretii parcarilor formeaza un adevărat tapet în zonele în care se avariază autoturismele cel mai frecvent.

Panourile utilizate în această aplicatie sunt cele utilizate si la protecţia stalpilor de susţinere cu forma rotunda.

Stalpi de protectie (stalpi din plastic si stalpi spuma de cauciuc flexibili)

Principalele beneficii:

 • Sunt foarte vizibili de catre soferi,
 • Sunt foarte stabili,
 • Sunt usor de manevrat si de manipulat,
 • Pot fi umpluţi cu nisip sau apa pentru o mai buna stabilitate,
 • Au pe fiecare latura zone special create pentru a li se atasa diferite semne sau mesaje care pot fi vazute cu usurinţa de soferi sau pietoni.
 • În partea de sus sunt echipaţi cu orificii de trecere pentru lanţuri, astfel încat izolarea zonei dorite sa se poata face.

Protectii industriale: produse de delimitare, avertizare și protecție în industrie.

Produse de protectii, siguranta, avertizare si delimitare pentru uz industrial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »