fbpx

Protectii Copii – Car Boy Corporation

Protectii Copii

Car Boy Corporation Japan

Încă de la înființarea companiei Car-Boy în 1984, am fost specializați în dezvoltarea produselor de siguranță de siguranta pentru copii dar si pentru industrie.

Citeste mai mult

Încă de la înființarea companiei Car-Boy în 1984, am fost specializați în dezvoltarea produselor de siguranță de siguranta pentru copii dar si pentru industrie. De trei decenii facem o afacere pentru producție și vânzări de mărfuri. Alături de perioadele de schimbare, încercăm mereu tot posibilul să răspundem nevoilor clientului și să studiem produsul ecologic sub disciplina „fabricării mărfurilor” noastre originale în fiecare zi. Mai mult, ne gândim mereu la modul în care ar trebui să abordăm și să oferim bunuri și servicii noastre de înaltă calitate, în care oamenii să poată petrece o viață mult mai sigură și mai confortabilă.

Proiectare

Proiectare | Design de produs

Pentru a continua să oferim în mod constant  produse noi si inovatoare care să poată satisface nevoile și cerințele clientului, colectăm ideile principale de produs nou, realizăm planificarea afacerilor și, în final, determinăm producția după fabricarea eșantionului. Acest proces este implementat în cadrul ședinței noastre de proiect discutată pe deplin de departamentul nostru de vânzări și plan de afaceri / proiectare.

Controlul calitatii

Standarde ISO I Controlul calitatii

Personalul cu experiență desfășoară activități de inspecție și ambalare a produselor în centrul logistic.
Astfel, produsele ambalate sunt perfect depozitate și controlate în conformitate cu sistemul lotului de producție din depozitul nostru automat.

Transport și logistică

Transport I Logistica

Gestionăm stocul și expedierea produselor în biroul centrului logistic.
Livrăm produsele important către angrosiști și comercianți cu amănuntul cu camioane proprii. Compania de transport exclusiv implementează, de asemenea, livrarea către o anumită zonă internă.

De asemnenea exportam in Romania, depozitele din Arad ale companiei Car-Boy Kidland Romania asigura intreg necesarul de produse atat pentru magazinul online cat si pentru piata de retail di Romania

Vanzarile

Vanzari I Marketing

Oamenii din vânzări ajută clientii nostrii in luarea celor mai bune decizii. Ajută, de asemenea, la stabilirea locului de vânzare la un anumit eveniment pentru angrosiști și comercianți de masă ca una dintre activitățile lor de muncă. Prin ghidarea către showroom-ul nostru și întrebarea directă despre părerea dvs. sau cererea unei idei noi, care este relevantă pentru produsul nostru, încercăm tot posibilul să putem oferi un produs de bună calitate cu care clientul să poată fi satisfăcut.

Vrei mai multe detalii ?

Colegii nostrii va pot oferi toate informatiile despre produsele noastre atat din magazinul online cat si din reteaua de magazine din retailul din Romania.

Contacteaza-ne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »